Economie.ro .ro matters

28Mai/101

Castiga o Analiza SEO (concurs)

Daca vrei sa castigi o analiza SEO in valoare de 150 de Euro (pentru siteul sau blogul tau), inscrie-te in urmatorul concurs. Scrie pe blogul tau despre concurs, si pentru fiecare vizitator unic trimis catre aceasta pagina, castigi 1 punct. La finalul perioadei de 10 zile, vom acorda premiul celui mai bun referer din cei inscrisi in concurs (siteul care a trimis cei mai multi vizitatori). In plus vom scrie un articol despre castigator, cu link, si vom publica analiza si pe acest website.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti de pe siteul tau, cel mai mare numar de vizitatori (cu IP de Romania, si nu Argentina, China, etc). Poti scrie un articol despre concurs, sau pune un minibanner, alegerea este a ta.

Ca link (poti pune orice link, inclusiv nofollow, cu orice ancora), foloseste http://www.economie.ro/concurs-cu-premii?siteultau

Asadar poti folosi ca link http://www.economie.ro/concurs-cu-premii?realitatea.net de exemplu, daca siteul tau este realitatea.net. Atentie insa. Siteul unde plasezi linkul trebuie sa iti apartina (am inclus chestia asta sa eliminam spamul prin comentarii).

PS. ne rezervam dreptul de a refuza siteuri din categoriile Adult/Continut Ilegal, sau websiteuri implicate in blackhat sau spam. Frauda atrage anularea punctajului. Analiza va fi scrisa in limba engleza.

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te la fluxul RSS!

About Alexandru

Made in Romania
Comentarii (1) Trackbacks (1)
  1. și un banner pe blog, pe care cu sigruanță l-ați văzut și pe care eel puteți descărca de aici (plus alte culori și mărimi), iar aici aveți eentreaga poveste, pe care vă invit să o citiți.


Lasa un comentariu